Hytale România

Când s-a început a vorbi despre Hytale imediat am decis să înregistrez niște domenii, sigur va fi un joc de succes. Problema acum este: ce să fac cu ele mai departe?

Invit toți developerii și toți gamer-ii care vor să se implice în acest proiect să intre pe serverul de Discord aici mai jos. Haideți să clădim soarta acestor domenii 😀

Îmi doresc o comunitate unde parerea fiecărui membru să conteze.

Ce o să fie asta?

Habar nu am. Va fi ceea ce colectivul va decide. Și orice va decide, poate suferi modificări in cursul timpului. Eu personal mă gândesc la această comunitate ca un hub central, dacă vreți, al tuturor comunităților de Hytale care se vor deschide pe viitor. Prin asta mă refer că vreau să fie promovate și listate toate comunitățile stabile de Hytale, nu să fie interziși utilizatorii care vorbesc despre x comunitate, cum se întâmplă în momentul de față pe multe forumuri.

Cu ce pot ajuta?

Puteți ajuta cu experiența voastră în domeniul de administrare comunități, proiecte și servere. Dacă sunteți un simplu fan Hytale puteți ajuta cu propuneri. Dacă sunteți developeri puteți ajuta la punerea în practică a proiectelor decise de colectiv. Aveți în minte altă metodă de a contribui? Alaturați-vă proiectului 🙂

Cu ce mă aleg dacă mă implic?

Nimic nu este cert în momentul de față. Când vom avea o identitate juridică vom putea discuta mai mult despre profit. Cert este că dacă cineva dorește să vă doneze personal gestul este bine-venit.

hytale.ro hytale-romania.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *