BedWars1058 – plugin

shop categories ss
« 2 de 16 »

BedWars1058 este unul din cele mai bune plugin-uri de bedwars. Nu vreau sa o lungesc mult, asa ca o sa va zic ce il face mai special.

1. In primul rand, shop-ul este 100% configurabil, asta inseamna ca puteti crea categorii si sa adaugati sau sa scoateti obiecte. Exista 5 valute pentru a cumpara ceva, primele 3 sunt iteme: iron, gold, emerald, diamond iar ultima dar nu cea din urma vault. Prin vault se refera la banii pe care jucatorul ii are pe server.

2. Pluginul are un sistem individual de limba. Asta inseamna ca fiecare player poate sa isi seteze jocul in limba proprie. Toate mesajele, hologramele etc vor fi in limba jucatorului. Ownerii de servere pot adauga limbi manual in folderul /Languages numind fisierul messages_<codul_iso>.yml unde codul limbii este de exemplu ro pentru romana, iar playerii o pot seta folosind /bw lang ro

3. Este primul plugin care are un sistem de grupare a arenelor. Sa zicem ca doresti sa faci arene de tip solo de 3v3v3v3 si de 4v4v4v4 sau poate chiar de 10v10. Este alegerea ta ce nume sa aiba. Pur si simplu creezi un grup si apoi adaugi arena dorita la acel grup. Fiecare grup poate avea un npc de join si de asemenea, grupul arenei apare si in gui-ul de join.

4. Numarul de echipe si de jucatori pentru fiecare echipa este configurabil. Asta inseamna ca daca ai citit mai sus si doresti sa grupezi arenele, de exemplu: setezi numarul maxim de jucatori intr-o echipa sa fie 1 si mai apoi adaugi arena la grupul „Solo” sau cum l-ai numit. De asemenea numele echipei este customizabil, adica poti numi o echipa Portocala si de asemenea culoarea echipei se poate alege.

5. Fiecare grup de arene (punctul 3) poate avea scoreboard propriu. Asta inseamna ca poti customiza textul din scoreboard care este 100% configurabil dupa nevoile tale. De asemenea fiecare echipa (punctul 4) are propriile sale placeholdere pentru scoreboard. Sa zicem ca ai numit o echipa portocala, pentru a afisa culoarea echipei in scoreboard folosesti placeholderul {TeamPortocalaColor}, sau pentru a afisa numele si statusul patului {TeamPortocalaName} si {TeamPortocalaStatus}.

6. Ceva mai putin unic este faptul ca plugin-ul poate fi folosit pe un server care are mai multe harti pe el fiind gen multiworld sau multiverse cu sectiune de survival, skyblock etc. Este unul printre putinele plugin-uri care pot rula pe un server cu mai multe sectiuni care de fapt un este bungeecord. Aceasta modalitate am numit-o SHARED. Plugin-ul poate fi folosit in 3 feluri. MULTIARENA (foloseste un singur server pentru arene si lobby), BUNGEE(o arena = un server) si SHARED (am explicat mai devreme).

7. Generatoarele de pe harta au tier-ul configurabil. Cantitate si delay.

8. Daca nu folosesti pluginul in modalitatea BUNGEE, poti intra intr-o arena folosind gui-ul cu arene sau folosind un npc de join. Pentru a permite unui vip sa intre cand o arena este plina exista permisiunea bw.vip. Poti folosi un npc de intrare in arena pentru fiecare grupa de arene. Unul pentru solo, altul pt duals etc. Daca folosesti serverul in modul SHARED gui-ul de join nu este disponibil in inventar, dar poti deschide inventarul cu arene prin comanda /bw gui. De asemenea poti intra in arena tastand /bw join <numeArena> sau /bw join <numeGrup>. Daca nu exista grupe de arene foloseste /bw join default.

9. Chat-ul poate fi global sau per arena. Atunci cand este global jucatorii vad ce scriu persoanele din lobby si viceversa. De asemenea plugin-ul este compatibil cu sistemul tau de rank-uri daca este bazat pe vault. Stai linistit, cel mai sigur este. Gen daca este GroupManager, pex, powerful perms etc poti avea prefixul si suffixul pe chat.

10. Plugin-ul are un api decent pentru dezvoltatori.

Si multe altele in curand.

10 Comments

 1. 27 aprilie 2019
  Reply

  Eu am cumparat acest plugin!
  este foarte bun! un API decent cum spui si in descriere la plugin!
  Nu am ce sa zic fara erori fac arene de cat vreau! Am facut o arena 100×100!
  Desigur nu se prea putea juca dar na! S-a putut face arena!
  Nu am cce sa zic despre plugin decat 5/5 Si un mare FELICITARI!

  *~PENTRU CEI CARE ZIC SA IL PUNA GRATIS~*
  La acest plugin s-a muncit foarte mult nu conteaza (DESCARCARILE) conteaza sa fie cumparat si apreciat plugin-ul!
  Si nu mai cereti sa il puna gratis! Daca vreti BedWars gratis invata javaScript si faceti-va singuri!
  😉 Asa ca va pwp!
  Mersi andrei pentru acest plugin!

 2. Ryan
  22 aprilie 2019
  Reply

  It says: You do not have permission to interact with %item%. What is the permission to fix?

 3. 13 octombrie 2018
  Reply

  Salut Andre. Eu nu-ti cer sa pui acest plugin gratuit pe spigot pentru ca stiu ca ai stat MUUUL pentru a-l face ca la carte. Eu te felicit pentru ca ai creat acest plugin de Bedwars care se gaseste pe zeci de servere.

  Felicitari <3 !

 4. MarYan ShoW
  28 august 2018
  Reply

  Ter og il pui gratis bani faci pe alte pluginuri dar te rog pune-l gratis

  • andrei1058
   26 septembrie 2018
   Reply

   Nup

 5. 27 mai 2018
  Reply

  Ai putea sa pui plugin.ul gratis ar fi foarte tare + ca ai face multe descarcari!
  :O Te rog punel gratis :*

  • andrei1058
   27 mai 2018
   Reply

   Salut. Pe mine nu ma intereseaza sa fac descarcari ci bani, deci nu pot.

  • 27 aprilie 2019
   Reply

   Scuze andrei!
   Eram mai prost acum doi ani!
   Scuza-ti-ma pentru acel cuvant dar nu aveam bani :’)

 6. 3 februarie 2018
  Reply

  O treaba foarte bine facuta 🙂 Tine-o tot asa! Iti recomand sa faci un plugin de PUBG. Ar da bine pe site-ul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *